Skadedyrkontroll i Akershus

SEND HENVENDELSE

Ønsker du at vi kontakter deg angående Skadedyrkontroll i Akershus ?

Våre nedslagsfelt er Vestland, Bergen, Oslo, Viken, Asker, Bærum, Akershus, Buskerud, Østfold og Vestfold, Øygarden, Askøy, Sotra, Alver, Os, Bjørnafjorden, Kvam, Samnanger og Osterøy.

Ta kontakt med oss.  Skadedyrkontroll i Akershus

  Med effektive metoder sikrer vi din bolig og virksomhet i Akershus.

  Akershus er et tidligere fylke i Norge, som nå utgjør en del av Viken tett på Oslo. Mange av de samme utfordringene med skadedyr vi finner i hovedstaden, finner vi også i Akershus.

  Skadedyrene vi ser mest av

  Ingen dyr regnes som skadedyr, før de utgjør en skade eller en trussel om en skade. Det er imidlertid noen dyr som havner i denne situasjonen langt oftere enn andre.

  Vanlige skadedyr:

  • Veggedyr
  • Rotter og mus
  • Maur
  • Kakerlakker
  • Stripet borebille
  • Duer / måker
  • Veps
  • Skjeggkre / sølvkre
  • Lagervareinsekter

  Forskjellige årstider gir ulike sesonger for skadedyrkontroll. Ulike typer skadedyr krever også forskjellige løsninger. Våre teknikere har høy kompetanse og er offentlig godkjente skadedyrteknikere. Med minimal, eller ingen bruk av giftige preparater tar våre offentlig godkjente skadedyrbekjempere kontroll på problemet og løser det, med minimale avtrykk på helse og miljø. I mange tilfeller er det vanskelig å vite hvilke skadedyr man har fått. Ofte vil de første tegnene på problemet innebære små ting som endring i lukt, eller ansamlinger med materiale. Man får gjerne nærmest en «fornemmelse» av at det er noe som ikke helt stemmer, som første indikasjon på et skadedyrangrep. Dersom du er usikker på hvilket skadedyr du har fått, eller om det er skadedyr i det hele tatt, kan vi hjelpe deg med å identifisere dette. Vi har gode systemer og metoder som effektivt håndterer de plagene du måtte oppleve. Selv om skadedyr er uønsket og må bekjempes, er vi opptatt av å ta vare på miljøet og være en ansvarlig samfunnsbygger. Ved å bruke minst mulig giftige preparater, kan vi redusere miljøpåvirkningen og tilby ansatte, leverandører og kunder et sikkert, trygt og sunt bo- og arbeidsmiljø. Rentox sikrer verdier, miljø og helse på en sikker og effektiv måte. Spør oss om skadedyrkontroll i Akershus.