Avfuktingsanlegg kjeller

SEND HENVENDELSE

Ønsker du at vi kontakter deg angående Avfuktingsanlegg kjeller ?

Våre nedslagsfelt er Vestland, Bergen, Oslo, Viken, Asker, Bærum, Akershus, Buskerud, Østfold og Vestfold, Øygarden, Askøy, Sotra, Alver, Os, Bjørnafjorden, Kvam, Samnanger og Osterøy.

Ta kontakt med oss.  Avfuktingsanlegg kjeller

  Fuktighet og kondens i krypkjellere, kjellere inkludert bodarealer er et problem som er velkjent for mange huseiere.

  Fukten medfører i beste fall at bruken av kjellerarealene er begrenset i forhold til lagring – og i verste fall fører fuktigheten til etablering av mugg eller råtesoppskader.
  Noen huseiere iverksetter å grave og drenere på utside av grunnmur, noe som er en omfattende og kostbar løsning – og det er ikke gitt at en lykkes med å løse fuktproblemet i kjeller på denne måten heller.
  I de fleste tilfeller vil en adsorpsjonsavfukter kunne løse fuktproblem i kjellere og krypkjellere på en tilfredsstillende kostnadseffektiv måte.

  Avfuktingsanlegg kjeller

  RenTox leverer og monterer forskjellige modeller og størrelser av adsorpsjons-avfuktere – og vi leverer tilleggsutstyr som vegghylle, kanalføringer, ekstern hygrostat, utkastventil, mm. Vi har også egne håndverkere som monterer utstyret på en fagmessig måte.

  En adsorpsjonsavfukter er selvregulerende, og starter og stopper uten at en som huseier trenger å passe på anlegget. I perioder hvor kjeller tilføres fuktighet i form av kondens, lekkasje eller annet så starter avfukteren automatisk og den er aktiv inntil den har tørket arealet ned til den fuktighet en har forhåndsbestemt skal være i kjeller.
  Når en har montert et slikt anlegg i kjeller, vil kjelleren få en helt ny utnyttelsesmulighet til for eksempel lagring. Sykler og verktøy korroderer ikke lengre, en unngår at det vokser muggsopp på lagrede artikler – og det er ikke grobunn for utvikling av råtesopp.
  Er det ønskelig å få tilbud på anlegg fra RenTox, ta kontakt og vi kan utføre befaring av kjellerarealer og fremsende pristilbud på leveranse inkludert montasje av et komplett tilpasset anlegg. Denne type anlegg er svært driftsikre og har lang levetid.
  Service og vedlikeholdsavtale kan om ønskelig tegnes separat med RenTox.