Lagervareinsekter

SEND HENVENDELSE

Ønsker du at vi kontakter deg angående Lagervareinsekter ?

Våre nedslagsfelt er Vestland, Bergen, Oslo, Viken, Asker, Bærum, Akershus, Buskerud, Østfold og Vestfold, Øygarden, Askøy, Sotra, Alver, Os, Bjørnafjorden, Kvam, Samnanger og Osterøy.

Ta kontakt med oss.  [dynamichidden page-title "CF7_get_post_var key='title'"]

  Lagervareinsekter

  LVI er en sekkepost som omfatter insekter som kan gjøre skade i næringsmidler og matvarer. Her finnes det mange arter, men de har noen fellestrekk.

  LVI slik vi definerer dette lever ikke utendørs i Norge, og de blir flyttet rundt og spredd via matvarer. Insektene kan ha tilkommet matvaren allerede i produksjonsleddet og fått utvikle seg i denne fra den ble produsert. Når den så kommer inn i våre hjem vil insektene kunne spre seg herfra og til andre matvarer. Stort sett er problemet begrenset og kan løses ved en grundig gjennomgang av matvarer, støvsuging og/eller nedvask av skuffer og skap på kjøkkenet.

  Lagervareinsekter

  Noen av artene vi definerer som Lagervareinsekter er flere typer melbiller, melmøll og tørrfruktmøll, brødbiller mm.

  I noen tilfeller kan sanering være påkrevet og nødvendig. I slike tilfeller bør man på forhånd ha kartlagt problemet og foretatt en identifisering av type insekt.

  Har dere mistanke om at dere har denne type problem – ta bilde av insektet og vedlegg dette i kontaktskjema som du finner på nettsiden vår, så tar vi kontakt etter å ha identifisert insektart.